lördag 28 november 2009

Ingen köpfri dag här

Idag tog jag en tur på stan och köpte en tomtepyjamas till Isabelle. Det är ju ett "måste" nu till hennes första jul! Tänk för ett år sen var jag höggravid och 20 kg tyngre, hehe. Det var jobbigt den sista tiden men samtidigt härligt med den stora magen och alla förväntningarna.
Lite inköp av ljus blev det på Hemtex, de hade riktigt julefina kuddar, plädar och liknande, men jag känner att det inte är lönt att köpa en massa nya julsaker nu, när vi kommer bo i ett nytt hus nästa jul och då kommer det ju vara roligare att handla saker då. Men en fin mysdress med Bamse från Lindex gled också ner i shoppingväskan och sen lite prylar från Ö&B.
Efter shoppingturen blev det ett besök hos föräldrarna och då sa mamma till mig att det var "köpfria dagen idag". Jaha så va det med det tänkte jag...men det hade jag ingen aning om och jag tror inte jag hade brytt mig heller. Varför ska en viss dag vara köpfri? Sen köpte jag faktiskt kläder och annat nödvändigt som ljus, pussel och juletiketter...ja, ni förstår.

1 kommentar:

Ensamma mamman sa...

Hej!

tack för din fina kommentar i min blogg. Det värmde.

Och vilken tur att du skrev så att jag hittade in till dig. Har läst lite i din blogg och gillar den verkligen. Lägger till dig på blogloving direkt så att jag inte missar någonting. Så snart är jag tillbaka igen.

Kram